Bemutatkozás

Az Internet használata mára, életünk szerves részévé vált az iskolában, a munkahelyen, és otthonunkban is a kikapcsolódás elengedhetetlen része. Társaságunk kiemelt szerepet vállalt a vidéki szélessávú Internet szolgáltatás kialakításában, hogy a gyors és stabil Internet mindenki számára elérhető legyen, azokon a helyeken is ahol a nagyszolgáltatók, még nem építették ki rendszerüket.

Microhullámú távközlési rendszerünkön megvalósított Internet szolgáltatásunk előnye: olcsó, nagy sávszélességű, megbízható, állandó hozzáférésű szolgáltatást biztosítunk egyéb járulékos költségek nélkül.

Megtisztelő vállalkozásunk számára, hogy a térség önkormányzata együttműködő partnerként támogatja munkánkat. Munkatársaink az informatikai szakma iránt elkötelezett szakemberek, akik felmerülő műszaki probléma esetén, készek azonnal megkezdeni a hiba elhárítását, ezzel biztosítva az Önöknek nyújtott szolgáltatás folyamatos fen tartását.

Vállalkozásunk Vizslás és környéke, illetve Bátonyterenye térségébe építette ki hálózatát és bázisállomásait. Szeretnénk folyamatosan növelni a terület lefedettségét, hogy minél több háztartásba igénybe tudják venni szolgáltatásainkat.